Adverteren blog

Binnen onze blog StrongLiving.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor samenwerken met derden. Denk hierbij aan advertorials, bannering, reviews, persreizen etc.

Adverteren voor linkbuilding

StrongLiving.nl is een healthy lifestyle blog met sterke domeinwaardes waardoor het uitermate geschikt is voor het plaatsen van artikelen voor linkbuilding. Volgens Ahrefs heeft het domein een waarde van DR 33 (oktober 2021) en volgens MOZ een DA van 32. Er zijn meer dan 200 backlinks welke bijna allemaal van hoge kwaliteit zijn: relevant en van Nederlandse websites.

Mannen blog adverteren
Advertorial mannen blog

Advertorial plaatsen

Heb jij interesse in het plaatsen van een advertorial op ons mannen blog? Dan kun je een reeds geschreven artikel aanleveren of voor een kleine meerprijs schrijven wij het artikel voor jou. Hierbij hanteren wij de volgende regels:

  • Minimaal 400 woorden
  • Informatief (5 tips om….) in plaats van commercieel (koop nu x van y)
  • Maximaal 2 do follow links
  • Inclusief rechtenvrije afbeelding

Voorbeelden van advertorial die wij reeds hebben mogen plaatsen:

De voordelen van een refurbished laptop of computer

Fietsen, een sport voor echte mannen

 

Adverteren

Naast het plaatsen van een advertorial zijn er ook andere mogelijkheden voor adverteren mannen blog. Denk hierbij aan bannering op een of meerdere posities of complete homepage take-overs! Neem contact met ons op met jullie wensen en wij maken een voorstel op maat!

 

StrongLiving Black Friday - Laatste dag