Disclaimer

Tot oktober 2023 was StrongLiving.nl actief onder de domeinnaam StrongManRun.nl.  Het blog Strong Man Run is op een geen enkele manier gerelateerd aan Yu Man Race of de Fisherman’s Friend StrongManRun.

De standpunten en meningen op deze website, zijn een persoonlijke mening vanuit StrongLiving.nl en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die worden vermeld.

Er wordt geprobeerd alle zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

StrongLiving.nl heeft geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of negatieve gevolgen voor de gebruiker.

Copyright

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van StrongLiving.nl is het niet toegestaan informatie, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enige wijze te kopiëren dan wel te verspreiden.

Amazon Affiliate Disclaimer

StrongLiving.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. StrongLiving.nl kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.

StrongLiving popup