Over ons

Het healthy lifestyle blog StrongLiving.nl is opgericht door Tom Brandt. Het blog is ontstaan door zijn liefde voor sport en lifestyle. Op die blog vind je veel informatie op het gebied van gezondheid en sport. Maar ook andere onderwerpen zoals gadgets, money en fashion komen aan de orde.

We schrijven vaak informatieve artikelen met uitleg en tips. Daarnaast schrijven we ook meer en meer product reviews of het gebied van lifestyle artikelen. Op die manier helpen we je de juiste keuze te maken.

Tot oktober 2023 stonden we bekend onder de naam StrongManRun.nl.

Over Strongmanrun

Team

Het Team van StrongLiving.nl bestaat uit twee personen:

  • Tessa Tessa ondersteunt Tom bij het beheren van StrongLiving.nl. Ze schrijft content en plaatst ook content voor samenwerkingen. Heb je een vraag over het blog? Grote kans dat Tessa je verder kan helpen!
  • Tom BrandtTom heeft een echte passie voor sport: hij traint meestal vijf dagen in de week! Daarnaast focust hij zich op een gezonde levensstijl zowel qua voeding als mindset. En hadden we al gezegd dat Tom er ook graag goed uitziet?

Samenwerken? Vraag naar de mogelijkheden!

Wil jij met ons samenwerken? Bijvoorbeeld door het laten testen van een product of door het schrijven van een gastartikel? Dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor! Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact op via hallo@strongliving.nl met jouw verzoek en contactgegevens en wij komen z.s.m. bij je terug!

Contact

Wil jij contact met ons opnemen? Dan kan dat het makkelijkste via de mail: hallo@strongliving.nl

StrongLiving.nl is onderdeel van FLIX Marketing
Keizersgracht 520H
1017 EK Amsterdam
(Geen bezoekadres)

KVK: 62364170
BTW: NL001833171B70

StrongLiving popup